Achtergrond

Achtergrond

Schilderen heeft mij altijd geboeid. Door de jaren heen heb ik diverse cursussen gevolgd, maar door drukke bezigheden, opvoeden van de kinderen het meewerken in een eigen bedrijf kon ik niet de rust vinden om mij verder hierin te ontwikkelen. Najaar 2000 heb ik het schilderen weer opgepakt en heb mij aangemeld bij de amateurs schilders te Schaijk. ('t SAS). Maar ik wilde graag meer en in 2002 ben ik gestart met de opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (Belgie), met schilderen als specialisatie. Het is fijn om daar technieken te leren om dan in mijn eigen atelier  verder te kunnen werken.

Op 21 juni 2008 heb ik mijn getuigschrift ontvangen van de vijfjarige deeltijdsopleiding� aan de academie der schone kunsten in Arendonk en ben ik toegelaten tot de specialisatie klas.

In juni 2010 heb ik mijn tweejarige opleiding specialisatie afgerond  met een hoge jury-waardering 

De gebeurtenissen in mijn directe omgeving vormen voor mij de grootste bron van inspiratie. Mijn gezin, de mensen om mij heen, mijn werk  bij de terminale thuiszorg en avondwake groep, de prachtige kleuren die de natuur ons biedt en de vele indrukken die ik opdoe tijdens onze buitenlandse reizen.

Jose Govers-Dekkers
Soeterstraat 24
5375 BJ Reek

Tel (0486) 475350
josegovers@home.nl